Del på Google+:

Hurtig vegetarcurry

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1307 kJ / 312 kcal

  • 60 ml Kikkoman økologisk sojasauce
  • 125 ml kokosmælk
  • 4 tsk. majsstivelse
  • 2½ dl hakket løg
  • 1 tsk. revet frisk ingefær
  • 1 stort fed hvidløg, knust
  • 2 spsk. karrypulver
  • 450 g friske grøntsager, i mundrette stykker
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • Mandelflager til pynt

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Bland sojasauce, majsstivelse og 2½ dl vand.

Opvarm olie i en wok eller en dyb pande ved middelhøj varme. Tilsæt løg, ingefær og hvidløg, drys med karry og lynsteg i 1 minut. Tilsæt de valgte grøntsager og lynsteg i ca. 4 minutter eller til grøntsagerne er tilpas møre. Tilsæt kikærter, blandingen med sojasauce og kokosmælk og bring i kog. Lad det koge under omrøring i ca. 1 minut til kikærterne er gennemvarme.

Pynt med mandelflager og server med ris og fx mango chutney.