Del på Google+:

Havtaskesuppe

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 577 kJ / 138 kcal

  • 400 g havtaske
  • 150 g løg
  • 200 g tomater
  • 200 g gulerødder
  • 1 kålroe
  • 2 stænger bladselleri (med bladgrønt)
  • 20 g ingefær
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Chili
  • 1 tsk. olivenolie
  • Peber

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

Skræl løgene, og skær dem i skiver. Skær tomaterne i kvarte. Snit selleriene i skiver (gem bladene til senere). Skræl gulerødderne og roen. Skær roen i kvarte, og skær gulerødderne i skiver.

Skær havtasken i 2 cm store stykker.

Varm olien op i en gryde. Svits løgene, tomaterne og ingefæren (skåret i skiver) i 3 minutter. Tilsæt derefter 1 liter vand og 4 tsk. Ponzu Chili sauce. Bring blandingen i kog. Tilsæt grøntsagerne, og lad dem koge i 12 minutter. Kom fisken i suppen, og lad det hele koge i 3-4 minutter ved jævn varme. Tilsæt selleribladene, smag til med peber, og tag gryden af blusset.

Suppen serveres i suppetallerkener, mens den stadig er helt varm.