Del på Google+:

Grydestegte ponzu-kyllingevinger

Ingredienser til 2 personer

pr. portion: 3655 kJ / 873 kcal

  • 200 g ræddike (eller kinaradise)
  • 200 g sukkerærter
  • salt
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 2 tsk. sukker
  • 200 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 400 ml hønsebouillon
  • 12 kyllingevinger
  • 2 kogte æg
  • 2 tsk. maizenamel

Tilberedning

Tilberedningstid: 45 min.

Skræl og skyl ræddiken, skær den i ca. 2,5 cm tykke skiver, som igen skæres i halve. Skær kanterne i form. Blancher sukkerærterne i kogende vand med salt i ca. 1 minut. Hæld vandet fra, og lad dem dryppe af.

Pil hvidløgsfeddet, og svits det i varm olie sammen med ingefæren og kyllingevingerne. Bland hønsebouillon, Ponzu Citrus Sojasauce og sukker sammen, hæld blandingen i gryden, og lad det hele simre under låg i ca. 15 minutter. Tilsæt ræddiken, og lad retten simre videre i ca. 15 minutter. Pil æggene, og kom dem i gryden 5 minutter før retten er færdig.

Tag kyllingevingerne, ræddiken og æggene op af bouillonen, og skær æggene i kvarte. Sigt bouillonen igennem en si, kog den op, og jævn den med maizenamel. Anret kyllingebrysterne, ræddiken og æggene på tallerkener, hæld sovsen over, og server retten garneret med sukkerærter.