Del på Google+:

Gryderet med kylling og grøntsager

Ingredienser til 4 personer

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Udben kyllingelårene, og skær kødet i mundrette stykker. Skær tofuen, svampene og grøntsagerne i stykker af samme størrelse. Blancher gulerødderne, til de er halvt møre. Kinakålen forarbejdes rå. Bring hønsebouillonen/dashi-bouillonen i kog i en gryde, og kog kødet, svampene og gulerødderne møre i bouillonen. Fordel retten i 4 spiseskåle, og server Kikkoman Sesam Dressing og Ponzu Citrus Sojasauce som dip dertil.

Tip: I Japan tilberedes denne slags gryderetter ved bordet over et primusapparat, mens gæsterne ser på. Man kan kombinere mange forskellige råvarer efter smag og behag, fx svinekød eller oksekød i tern, fisk og skaldyr, forskellige grøntsager eller pasta.