Del på Google+:

Grøntsagssalat med olie-ponzudressing

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1355 kJ / 324 kcal

  • 2 runde gule squash
  • 200 g hvide bønner
  • 250 g pastinakker
  • 2 gulerødder
  • 200 g broccoli
  • 3 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 1/2 bundt purløg

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Skræl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker. Skær broccolien i små buketter. Kom alle grøntsagerne i kogende vand, og lad dem koge i 10 minutter. Hæld straks vandet fra, og kom grøntsagerne i en salatskål.

Hak purløget. (Efter ønske kan grøntsagerne også dampes).
Rør olien og Ponzu Citrus Sojasaucen godt sammen, og hæld blandingen over de varme grøntsager. Serveres straks.

Som alternativ kan du også tilberede salaten med små blomkålsbuketter, grønne bønner, asparges osv.