Del på Google+:

Grøntsager med balsamicodressing

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 797 kJ / 190 kcal

  • 1/2 gul peberfrugt
  • 6 babymajs
  • 6 små grønne peberfrugter 
  • 6 cherrytomater
  • 1 spsk planteolie

Til balsamicodressingen:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Skær den gule peberfrugt og babymajsen i mundrette stykker. Frituresteg grøntsagerne i olivenolie, og anret dem på et lidt dybere serveringsfad. Kom den reducerede balsalmicoeddike og Kikkoman Tamari sojasauce i en blender. Indstil blenderen til høj hastighed, og tilsæt langsomt olivenolien. Kom dressingen over grøntsagerne, og pynt med friske krydderurter. Serveres varmt.

Tip: Kikkoman Naturligt brygget sojasauce og Naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt kan bruges i stedet for Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce.