Del på Google+:

Grillede tunspyd

Ingredienser til 4 personer

  • 20 g frisk ingefær
  • 3 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • 1 citron
  • 2 skiver tun à 150 g, 2 cm tykke
  • 200 g cherrytomater i forskellige farver
  • 1 spsk. olivenolie
  • 8 forårsløg, den hvide og lyse del
  • 1 stilk koriander
  • salt og peber

Tilberedning

Tilberedningstid: 15 min.
Marineringstid: 2 time

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål. Tilsæt Kikkoman BBQ-sauce og 2 spsk. citronsaft, og bland det hele sammen. Skær tunen i 2 cm store stykker, læg dem i saucen, rør rundt, og lad dem marinere i 10 minutter, idet de vendes af og til. Sæt tunstykkerne på spyd.

Skyl de små cherrytomater, og sæt også tomaterne på spyd. Pensl med olivenolie. Pil forårsløgene, og skyl og hak korianderen.

Læg tunspyddene på grillen, kort før de skal serveres, og lad dem grille i 5 minutter, mens de vendes flere gange.

Læg tomatspyddene og forårsløgene på grillen sammen med tunspyddene, og lad dem grille i 2 minutter på begge sider.

Anret tunspyddene, tomatspyddene og forårsløgene på tallerkener, drys med salt og peber, og server det hele straks.