Del på Google+:

Grillede aubergineskiver med kyllingefyld

Ingredienser til 4 personer

  • 1 lille aubergine
  • 1/2 forårsløg
  • 12 eryngii-svampe (små kejserhatte)
  • Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • Sennep
  • Salatolie
  • Kartoffelmel
  • 200 g hakket hønsekød
  • 80 g tofu
  • ½ porre
  • 1 æggehvide
  • 4 spsk. pankorasp
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1/4 tsk. salt
  • Lidt hvid peber

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Snit forårsløgene i ringe.

Tilberedning af fyld: Hak porren fint, og lad tofuen dryppe af. Ælt derefter alle ingredienser godt sammen til en homogen dej. Tilsæt lidt mere pankorasp, hvis dejen er for blød. Skær auberginen i 3 mm tykke skiver. Vend den ene side af skiverne i kartoffelmel, og læg lidt fyld på den melede side. Læg en anden skive med kartoffelmel ovenpå, så det bliver til en sandwich. Steg auberginesandwichene i varmt fedtstof på begge sider. Tag dem af panden, når de er færdige. Varm derefter Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning op på panden, og lad auberginesandwichene glasere i saucen. Anret sandwichene med senneppen, og pynt med stegte kejserhatte og frisk forårsløg snittet i ringe. Retten serveres varm.