Del på Google+:

Glaserede auberginer med quinoa

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1030 kJ / 246 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Kog quinoaen i vand. Rens og hak krydderurterne fint.

Skræl auberginerne, og fjern stilkene. Skær auberginerne i ca. ½ cm tykke skiver og derefter i strimler.

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og kom auberginerne på panden. Svits dem i 2 minutter under hyppig vending. Tilsæt 10 ml vand, og svits videre i 5 minutter ved høj varme. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, rør godt rundt, og lad det hele simre i yderligere 10 minutter, idet der røres af og til. Hæld vandet fra, når quinoaen er færdigkogt, og hæld quinoaen i en salatskål, hvor den blandes sammen med krydderurterne og resten af olien.

Anret quinoaen på tallerkener, og fordel auberginestrimlerne ovenpå inden servering.