Del på Google+:

Gambas med pikant sojasauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 972 kJ / 232 kcal

  • 20 gambas (tigerrejer) med skal
  • olie
  • ½ bundt koriander
  • ½ bundt purløg
  • sort peber, groftkværnet

Til den pikante sojasauce:

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Rør alle ingredienserne til den pikante sojasauce sammen i en skål. Skær tigerrejerne igennem på langs med skallen på. Varm olie på en pande, og steg de halverede rejer med skalsiden nedad først.

Vend rejerne med en paletkniv, så de også bliver stegt med indersiden nedad. Kog panden af med den pikante sojasauce, og lad lidt af væden fordampe, mens du ryster panden. Anret tigerrejerne på en tallerken, og hæld saucen fra panden over dem. Pynt med koriander og purløg, og drys med friskkværnet peber.