Del på Google+:

Fyrig vegetarspaghetti

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 3173 kJ / 758 kcal

  • 500 g fuldkornsspaghetti
  • 2 spsk. sesamolie
  • 300 g plantefars
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 4 fed hvidløg, pressed
  • 1 stort pak choy, grofthakket
  • 150 g babyspinat
  • 5 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 2 spsk. honning
  • 2 spsk. chiliolie

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Kog spaghettien jf. anvisningerne på pakken indtil den er al dente, dræn spaghettien og stil den til side.

Oopvarm 1 spsk. sesamolie i en wok ved middelvarme og steg plantefarsen i 5-6 minutter eller indtil det får lidt stegeskorpe. Rør tomatpuré og hvidløg i og steg i 1-2 minutter. Tilsæt grøntsagerne og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt sojasauce, honning og chiliolie og smag til. Vend spaghettien i og bland det godt. Server med revet parmesan, lidt frisk basilikum og ekstra chiliolie.