Del på Google+:

Flute med tomat, squash og guacamole

Ingredienser til 5 personer

pr. portion: 910 kJ / 217 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Guacamole: Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Fjern stilken og kernerne. Pil løget, og hak det fint sammen med tomaterne. Skær avocadoen igennem på langs, fjern stenen, tag frugtkødet ud, og mos det med en gaffel. Tilsæt hakket tomat og løg, og rør det hele sammen. Krydr med sennep, kommen, koriander, limesaft og en smule revet lime samt sojasauce, ingefær og peber.

Varm 1 tsk. olie op. Skyl cherrytomaterne, sauter dem i olien, og krydr med peber. Skyl squashen, og skær stilken af. Skær squashen i tynde strimler, og svits dem kort i resten af olien. 

Skær fluten i skiver, og rist dem i brødristeren. Smør guacamole på fluteskiverne, og fordel squashen og tomaterne herpå. Dryp med Teriyaki BBQ-sauce med honning. Serveres anrettet på tallerkener.