Del på Google+:

Edamole

Ingredienser til 4 personer

  • 2 avocado, uden skal og sten
  • 2½ dl optøede edamamebønner (uden bælg)
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 75 ml Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
  • 1¼ dl løg, i tern
  • 2 tomater, i tern
  •  ½ tsk. cayennepeber
  • Saft af 1 limefrugt
  • Olivenolie
  • Frisk koriander til pynt

Tilberedning

Mos avocado i en mellemstor skål. Blend edamamebønner, hvidløg, ponzu og limesaft indtil blandingen er jævn, tilsæt evt. lidt olivenolie. Bland pureen med avocadomos. Rør løg, tomat og cayennepeber i. Sæt edamolen i køleskabet i mindst 1 time inden servering. Pynt med frisk koriander, tomater og hele edamamebønner.