Del på Google+:

Den næsten klassiske poke bowl

Ingredienser til 4 personer

  • 200 g sushi- eller jasminris
  • 1 lille fennikel
  • 2 avocado
  • ½ agurk
  • 75 g sukkerærter
  • 12 radiser
  • 250 g laks (sashimikvalitet)
  • 2-3 spsk. Kikkoman Sauce for Poke Bowl
  • 1 spsk. sort sesam
  • Frisk koriander
  • 1 spsk. sort sesam (til pynt)

Tilberedning

Kog risene jf. anvisningerne på pakken. Lad dem køle lidt, inden de fordeles i bunden af 4 skåle.

Skær fennikel tyndt på et mandolinjern og læg dem i isvand. Skær avocado i skiver, agurk i tern og radiser i halve. Læg sukkerærterne i et dørslag og overhæld med kogende vand.

Fjern eventuelt skind fra laksen og skær den i tern. Vend med 2-3 spsk. Kikkoman poke sauce og sorte sesamfrø. 

Anret fennikel, agurk, avocado, radiser og slikærter, laks og frisk koriander på risene. Drys med lidt ekstra sesamfrø og server med ekstra poke sauce.