Del på Google+:

Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 679 kJ / 162 kcal

  • 60 ml Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
  • 30 ml olivenolie
  • 250 g fisk med hvidt kød (fx frisk havbars eller anden frisk fisk, der kan spises rå)
  • 50 g løg
  • 2 radiser
  • 4 gule cherrytomater

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Rør en dressing af Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie. Skær den rensede fisk i tynde skiver. Skær løget i meget fine ringe, og skyl dem godt under koldt vand. Snit radisen i tynde skiver. Anret fiskeskiverne på tallerkener, og pynt med løgringene, radiserne og cherrytomaterne. Dryp med dressingen.

Tip: Hvis du ikke kan få fisk i sushi-kvalitet, dvs. fisk, der kan spises rå, kan du i stedet bruge kogt blæksprutte skåret i tynde skiver.