Del på Google+:

Carpaccio af helleflynder med ponzudressing

Ingredienser til 2 personer

pr. portion: 1444 kJ / 345 kcal

  •  250 g frisk helleflynderfilet (renset og klar til brug)
  • 1 lille rødløg
  • 2-3 radiser
  • 40 g rucola
  • 4-5 cherrytomater
  • 6 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 3 spsk. olivenolie

Tilberedning

Tilberedningstid: 35 min.

Dup helleflynderen tør. Pil løgene, og skær fisk og løg i meget tynde skiver. Skyl løgene under rindende vand, og lad dem dryppe af. Rens radiserne og rucolaen, og skær radiserne i tynde skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i 1/8-både.

Rør Ponzu Citrus Sojasauce sammen med olien. Anret rucolaen på tallerkener. Fordel helleflynderskiverne, løgene, radiserne og tomaterne på salaten, dryp med ponzudressing, og drys evt. med kørvel før servering.