Del på Google+:

Butaniku no shogayaki – svinekam med ingefær-sojasauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1879 kJ / 449 kcal

  • ½ spidskål
  • ½ gulerod
  • ¼ agurk
  • 8 cherrytomater
  • 600 g svinekam i skiver (12 skiver à 50 g) 
  • ¼ bundt persille
  • 100 g mayonnaise

Ingefær-sojasauce:

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Spidskålen snittes i fine strimler. Guleroden skæres i meget fine strimler. Agurken halveres og skæres 2-3 mm i tynde skiver. Tomaterne skæres i både.

Til ingefær-sojasaucen: Skræl ingefæren, og riv den fint. Bland sake, naturligt brygget sojasauce og ingefær godt sammen i en skål. Varm olien op på en pande, og svits kødskiverne på begge sider ved høj varme. Tør det overskydende fedtstof af med et stykke køkkenrulle, og kog panden med kødet af med ingefær-sojasaucen, til kødet er glaseret.

Anret derefter kødet på en tallerken med kålsalaten, mayonnaisen og persillen, og server retten.