Del på Google+:

Blækspruttespyd

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 222 kJ / 53 kcal

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Kog blæksprutten, og skær kødet i mundrette stykker. Udkern agurken, skær den i mundrette stykker, og læg stykkerne i en saltlage med 2 % salt i 20-30 minutter. Hæld saltlagen fra, og sæt blækspruttebidderne og agurkestykkerne på spyd. Server spyddene med Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43 % mindre salt og wasabi.

Tip: Blækspruttestykkerne kan også blandes med agurk og wakame-tang og serveres som salat. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce og Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce kan bruges i stedet for Naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt.