Del på Google+:

Bistro salattallerken

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1716 kJ / 410 kcal

  • 1 salathoved og forskellige andre salatblade (fx icebergsalat, julesalat, feldsalat, lollo rosso)
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 tomater
  • 1 agurk
  • 2 forårsløg
  • 4 kyllingebrystfileter (à ca. 150 g)
  • 5 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 4 spsk. planteolie
  • 4 skiver grovbrød
  • salt
  • peber

Til dressingen:

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.
Marineringstid: 1 time

Pluk, skyl og slyng salatbladene. Skyl og klargør grøntsagerne. Skær peberfrugterne, tomaterne og agurken i tern og forårsløgene i ringe. Bland alle de snittede grøntsager sammen. Puds kyllingefileterne, og skær dem i smalle strimler. Hæld Teriyaki marinade over kødet, og lad det trække i marinaden i ca. 1 time. Varm 3 spsk. olie op på en pande, og svits kødstrimlerne på alle sider, til de er gennemstegt. Tag kødet af panden. Skær brødet i tern, og krydr med salt og peber. Varm 1 spsk. olie op på panden, og steg brødternene, til de er sprøde.

Pres hvidløget, og rør alle ingredienserne til dressingen sammen til en pikant dressing, der hældes over grøntsagerne. Lad det hele trække lidt, og anret grøntsagerne på tallerkener sammen med salatbladene og kyllingekødet. Drys med de ristede brødtern før servering.