Del på Google+:

Auberginepande med kinarejer i Teriyaki-sauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 999 kJ / 239 kcal

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 mellemstore auberginer, skåret i 1 cm tykke runde skiver og derefter i 1 cm tykke strimler
  • 2 røde peberfrugter, udkernet og skåret i skiver
  • 350 g rå kæmperejer
  • 1 bundt forårsløg, renset og skåret i 2,5 cm lange stykker
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam
  • 2 store fed hvidløg, fint revet

Tilberedning

Tilberedningstid: 35 min.

Varm olien op på en stor stegepande eller i en wok, og svits auberginerne og peberfrugterne i ca. 10 minutter under omrøring, til de er bløde. Tag grøntsagerne af panden med en hulske. Steg derefter rejerne og forårsløgene på panden, til rejerne er røde på alle sider.

Bland Teriyaki sauce med ristet sesam samt revet hvidløg i, og kom derefter auberginerne og peberfrugterne på panden igen. Bland alle ingredienserne sammen, og sauter videre, til det hele er varmt, og saucen bliver tyk. Serveres med pasta eller ris.