Del på Google+:

Teriyaki-laks med ponzu-marinerede forårsløg

Marineringstid: 30 min. + Tilberedningstid: 20 min.  
 

Teriyaki-laks med ponzu-marinerede forårsløg

Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr

 
pr. portion: 1370 kJ / 327 kcal 

Sprøde forårsruller med fyld af fisk og skaldyr

Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing

 
pr. portion: 679 kJ / 162 kcal 

Carpaccio af hvid fisk med ponzu-dressing

Laks med spaghetti al cartoccio

Tilberedningstid: 30 min.  
pr. portion: 2284 kJ / 545 kcal 

Laks med spaghetti al cartoccio

Rejemayonnaise med ponzusauce

Tilberedningstid: 20 min.  
pr. portion: 2133 kJ / 509 kcal 

Rejemayonnaise med ponzusauce

Stegte tunbøffer med sesamfrø

Tilberedningstid: 10 min.  
pr. portion: 640 kJ / 153 kcal 

Stegte tunbøffer med sesamfrø

Doradefileter med ponzusauce

Tilberedningstid: 15 min.  
pr. portion: 1330 kJ / 318 kcal 

Doradefileter med ponzusauce

Carpaccio af helleflynder med ponzudressing

Tilberedningstid: 35 min.  
pr. portion: 1444 kJ / 345 kcal 

Carpaccio af helleflynder med ponzudressing

Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe

Tilberedningstid: 35 min.  
pr. portion: 2983 kJ / 712 kcal 

Spaghetti à la ponzu med tunfisk og svampe

Laksetatar med ponzu-ræddikedip

Tilberedningstid: 20 min.  
pr. portion: 1141 kJ / 272 kcal 

Laksetatar med ponzu-ræddikedip

Ponzu-honningglaseret laks med brune ris og kinesisk pak choi med karamelliserede hampefrø

Tilberedningstid: 1 time  
pr. portion: 1954 kJ / 467 kcal 

Ponzu-honningglaseret laks med brune ris og kinesisk pak choi med karamelliserede hampefrø

Laksespyd med to slags dip

Marineringstid: 2 time + Tilberedningstid: 35 min.  
pr. portion: 857 kJ / 205 kcal 

Laksespyd med to slags dip

Muffins med varmrøget laks, squash og Kikkoman naturligt brygget sojasauce

Tilberedningstid: 15 min.  
pr. portion: 328 kJ / 78 kcal 

Muffins med varmrøget laks, squash og Kikkoman naturligt brygget sojasauce

Grillede tunspyd

Marineringstid: 2 time + Tilberedningstid: 15 min.  
 

Grillede tunspyd

Laksetern med græskarpasta

Tilberedningstid: 50 min.  
pr. portion: 3974 kJ / 949 kcal 

Laksetern med græskarpasta

Risotto på japansk vis med teriyaki-laks

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 2724 kJ / 650 kcal 

Risotto på japansk vis med teriyaki-laks

Friturestegt fiskefilet med grøntsagssauce

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 1293 kJ / 309 kcal 

Friturestegt fiskefilet med grøntsagssauce

Omelet med pikant sojasauce

Tilberedningstid: 30 min.  
pr. portion: 897 kJ / 214 kcal 

Omelet med pikant sojasauce

Sauteret karpe i hvidløgs-sojasauce

Tilberedningstid: 25 min.  
pr. portion: 958 kJ / 229 kcal 

Sauteret karpe i hvidløgs-sojasauce

Alt godt fra havet med citrus-sojasauce-gelé

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 725 kJ / 173 kcal 

Alt godt fra havet med citrus-sojasauce-gelé

Salat i tern med reje-oste-pinde

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 1567 kJ / 374 kcal 

Salat i tern med reje-oste-pinde

Laksetatar

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 536 kJ / 128 kcal 

Laksetatar

Limelaks med appelsin- og agurkesalat

Marineringstid: 30 min. + Tilberedningstid: 30 min.  
pr. portion: 2254 kJ / 538 kcal 

Limelaks med appelsin- og agurkesalat

To slags Teriyaki-kødboller med myntedip

Tilberedningstid: 45 min.  
pr. portion: 1094 kJ / 261 kcal 

To slags Teriyaki-kødboller med myntedip