Del på Google+:

Kikkoman sojasaucer: garanteret GMO-fri!

Vi lægger stor vægt på kvaliteten og oprindelsen af de råvarer, vi bruger i vores produkter, og på en helt naturlig produktion. Førsteklasses ingredienser er essensen af alle vores produkter og det, der giver sojasaucerne fra Kikkoman deres karakteristiske nuancerede smag. Vi bruger udelukkende GMO-fri sojabønner og giver afkald på enhver form for kunstige tilsætningsstoffer. Det betyder, at sojasauce fra Kikkoman er et ideelt og helt naturligt krydderi – uanset typen. Et rent produkt uden genteknologi, som du kan nyde med god samvittighed.

Hvad betyder GMO-fri egentlig?

De tre bogstaver "GMO" er en forkortelse for et komplekst og omdiskuteret tema: brug af genetisk modificerede organismer. Kikkoman forarbejder udelukkende sojabønner, som er "GMO-fri" eller "fri for genteknologi". Det er et tydeligt kvalitetsmærke.

Hvordan kan jeg se, om fødevarer indeholder GMO?

Alle fødevarer, ingredienser og tilsætningsstoffer, som er fremstillet direkte af GMO-planter, skal mærkes inden for EU. Det kan kendes på, at der står "genetisk modificeret" eller "fremstillet af genetisk modificeret ..." i varedeklarationen eller på etiketten. Mærkningspligten gælder imidlertid for ikke animalske produkter såsom kød, mælk eller æg. Den gode nyhed er, at vores sojasaucer er garanteret GMO-fri!