Del på Google+:

Lette og friske sommersalater med Kikkomans saucer

Både Kikkomans sojasaucer og de spændende specialsaucer er særdeles velegnede til mange former for salatdressing og vinaigrette. Du kan nemt variere dine dressinger eller vinaigretter med Kikkomans sojasaucer eller en af vores specialsaucer som for eksempel Ponzu citrus, Ponzu appelsin eller Ponzu chili. Nyd dine sommersalater med Kikkomans saucer!

se mere

Gå på opdagelse i vores mange BBQ-opskriftsvideoer og få inspiration til din næste grillaften!

De kaloriefattige saucer fra Kikkoman passer perfekt til grillmad. Prøv for eksempel at erstatte ketchup med vores Kikkoman-saucer som dip til dine grillede lækkerier. Du kan også marinere såvel kød og fisk som grøntsager og co. med vores sojasaucer. I vores opskriftsvideoer viser vi, hvor nemt det er at fremtrylle lækre og spændende BBQ-smagsoplevelser!

se mere

Det hawaiianske køkken

Aloha! Det moderne hawaiianske fusionskøkken er en sammensmeltning af madtraditioner fra forskellige kulturer. Indflydelsen fra det japanske køkken er tydelig, for eksempel i form af poke bowls, som nok er øgruppens mest berømte ret. Du kan nemt selv tilberede den hawaiianske nationalret – med vores nye Poke Sauce baseret på sojasauce og sesamolie!

se mere

Asiatiske nudler i lange baner

Det asiatiske køkken byder på et alsidigt udvalg af nudler. Kender du for eksempel soba-, udon- eller ramen-nudler? Og har du hørt om shirataki? Her viser Kikkoman, hvordan især japanerne tilbereder spændende retter med de mange forskellige nudler.

se mere

Sojasauce i desserter

Kan du forestille dig, at søde sager bliver endnu bedre med en lækker fyldig umami-smag? Så prøv at give dine kager, desserter, chokolader og is et ekstra pift med vores naturligt brygget sojasauce! Den understreger på helt særlig vis den søde smag og gør dine desserter til en overraskende og udsøgt smagsoplevelse.

se mere

Fermentering – den nye madtrend

I gamle dage syltede man for at konservere frugt og grøntsager, som kun kunne fås på visse årstider, men i dag ved vi, at fermenterede fødevarer har meget mere at byde på. Prøv selv – du vil hurtigt få smag på den nye hotte madtrend!

se mere

Hjemmelavet japansk sushi

Kunne det ikke være sjovt at invitere vennerne over på sushi i den mørke vintertid? Eller vil du gerne forkæle familien med sushi i juledagene? I vores instruktionsvideoer viser vi, hvordan du selv kan lave nigiri-sushi, makiruller osv. – og I kan selvfølgelig også hygge jer med at lave dem sammen. Med Kikkoman sojasauce, naturligvis!

se mere