Del på Google+:

Vegetarisk og halal med Kikkoman!

Kikkoman giver lækker smag og masser af afveksling på tallerkenen – for alle! Vores saucer er nemlig også ideelle til krydring af vegetariske retter og samtidig særdeles velegnede til halalmad.

se mere

Sojasauce + citron = Ponzu!

En af de mest populære kryddersaucer i Japan er en lækker blanding af sojasauce og citron: Ponzu! Prøv at dryppe dit grillkød med Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce, eller brug den som dip – den lette og liflige smag er en garanti for en sand smagseksplosion med masser af friske nuancer!

se mere

Sojasauce kan mere, end du tror!

Sojasauce har masser af gode egenskaber. Den kan for eksempel fjerne den typiske lugt, nogle råvarer kan have: De dufter hurtigt lækkert og friskt igen, når du marinerer dem eller drypper dem med lidt sojasauce. Desuden virker sojasauce bakteriehæmmende. Det gør den perfekt til alle, der elsker rosastegt kød, frisk fisk og skaldyr.

se mere

Nem sommermad

Når det er rigtigt varmt, er det dejligt med lette retter, der er hurtige og nemme at tilberede. For eksempel vores Kikkoman superfood bowl med avocado, laks og ris. Du finder opskriften på denne og andre lette sommerretter på vores websted.

se mere

#Kikkoman går på Instagram!

Vi er nu på Instagram, hvor vi deler inspiration, opskrifter og selvfølgelig det japanske køkken. Følg @kikkoman_europe!

Gå til Instagram

Grillsæsonens helt store hits

Kikkomans Teriyaki-saucer er et must til grillsæsonen. De er både perfekte som marinade til kød, fisk og grøntsager og som dip til alle mulige grillretter. Prøv selv – du vil elske dem!

se mere