Del på Google+:

Mexico med et asiatisk twist

Kikkoman naturligt brygget sojasauce har vundet indpas i næsten alle verdens lande, hvor det bruges i det lokale køkken til at give traditionelle retter en ekstra kraftig smag. Sojasaucen er en ægte allrounder, der også passer fremragende til det mexicanske køkken. Prøv selv at lave chili, wraps, fajitas, salsa og co. med et pift af Asien!

se mere

Nemme snacks til hjemme

Har du også fået smag for streetfood? Overalt støder man på food trucks og madboder, der frister med saftige burgere, raffinerede wraps, spændende spyd og meget mere – små lækkerier, der giver smagsoplevelser fra den store verden. Gå på opdagelse i vores opskriftssamling, når du har lyst til at blive hjemme og snacke!

se mere

Naturligt brygget økologisk sojasauce

Vidste du, at Kikkoman Soy Sauce også er tilgængelig i økologisk? Kun organiske ingredienser af certificeret kvalitet anvendes i produktionen. Det er mildt aromatisk og smager som fyldig som vores naturligt bryggede sojasauce. Og ligesom alle vores sojasovs: Kikkoman naturligt brygget økologisk sojasauce er ideel til alle slags retter.

se mere

Vegetarisk og halal med Kikkoman!

Kikkoman giver lækker smag og masser af afveksling på tallerkenen – for alle! Vores saucer er nemlig også ideelle til krydring af vegetariske retter og samtidig særdeles velegnede til halalmad.

se mere

Sojasauce + citron = Ponzu!

En af de mest populære kryddersaucer i Japan er en lækker blanding af sojasauce og citron: Ponzu! Prøv at dryppe dit grillkød med Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce, eller brug den som dip – den lette og liflige smag er en garanti for en sand smagseksplosion med masser af friske nuancer!

se mere

Sojasauce kan mere, end du tror!

Sojasauce har masser af gode egenskaber. Den kan for eksempel fjerne den typiske lugt, nogle råvarer kan have: De dufter hurtigt lækkert og friskt igen, når du marinerer dem eller drypper dem med lidt sojasauce. Desuden virker sojasauce bakteriehæmmende. Det gør den perfekt til alle, der elsker rosastegt kød, frisk fisk og skaldyr.

se mere