Del på Google+:

Fuld af energi hele sommeren igennem!

Sol og masser af varme er dejligt, men sommeren kan også være en stor belastning for kroppen. Derfor har Kikkoman samlet et par gode tips om råvarer med masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige her i sommervarmen – og naturligvis en række passende opskrifter med Kikkoman sojasauce!

se mere

Hurtige sommeropskrifter

Når sommervarmen er over os, er det skønt at kunne fremtrylle lækre og friske måltider uden at skulle bruge lang tid i køkkenet. Den rigtige kombination af sommerens råvarer og den friske krydrede smag fra Kikkomans sojasaucer giver et sundt energiboost på alle tider af døgnet!

se mere

Lette og friske sommersalater med Kikkomans saucer

Både Kikkomans sojasaucer og de spændende specialsaucer er særdeles velegnede til mange former for salatdressing og vinaigrette. Du kan nemt variere dine dressinger eller vinaigretter med Kikkomans sojasaucer eller en af vores specialsaucer som for eksempel Ponzu citrus, Ponzu appelsin eller Ponzu chili. Nyd dine sommersalater med Kikkomans saucer!

se mere

Gå på opdagelse i vores mange BBQ-opskriftsvideoer og få inspiration til din næste grillaften!

De kaloriefattige saucer fra Kikkoman passer perfekt til grillmad. Prøv for eksempel at erstatte ketchup med vores Kikkoman-saucer som dip til dine grillede lækkerier. Du kan også marinere såvel kød og fisk som grøntsager og co. med vores sojasaucer. I vores opskriftsvideoer viser vi, hvor nemt det er at fremtrylle lækre og spændende BBQ-smagsoplevelser!

se mere

Det hawaiianske køkken

Aloha! Det moderne hawaiianske fusionskøkken er en sammensmeltning af madtraditioner fra forskellige kulturer. Indflydelsen fra det japanske køkken er tydelig, for eksempel i form af poke bowls, som nok er øgruppens mest berømte ret. Du kan nemt selv tilberede den hawaiianske nationalret – med vores nye Poke Sauce baseret på sojasauce og sesamolie!

se mere

Asiatiske nudler i lange baner

Det asiatiske køkken byder på et alsidigt udvalg af nudler. Kender du for eksempel soba-, udon- eller ramen-nudler? Og har du hørt om shirataki? Her viser Kikkoman, hvordan især japanerne tilbereder spændende retter med de mange forskellige nudler.

se mere