Del på Google+:

Hvad en bønne kan blive til

Tofu, sojasauce, miso, edamame, sojamælk, sojamel, sojaolie – listen over råvarer, der fremstilles af sojabønner, er lang! Sojaprodukter har længe været populære i Asien og bliver i stigende grad også efterspurgt i resten af verden. Her kan du få mere at vide om de alsidige bønner og finde lækre opskrifter med soja og Kikkomans sojasaucer, som du kan afprøve med det samme.

se mere

Fuld af energi hele sommeren igennem!

Sol og masser af varme er dejligt, men sommeren kan også være en stor belastning for kroppen. Derfor har Kikkoman samlet et par gode tips om råvarer med masser af vitaminer og mineraler, som er vigtige her i sommervarmen – og naturligvis en række passende opskrifter med Kikkoman sojasauce!

se mere

Hurtige sommeropskrifter

Når sommervarmen er over os, er det skønt at kunne fremtrylle lækre og friske måltider uden at skulle bruge lang tid i køkkenet. Den rigtige kombination af sommerens råvarer og den friske krydrede smag fra Kikkomans sojasaucer giver et sundt energiboost på alle tider af døgnet!

se mere

Lette og friske sommersalater med Kikkomans saucer

Både Kikkomans sojasaucer og de spændende specialsaucer er særdeles velegnede til mange former for salatdressing og vinaigrette. Du kan nemt variere dine dressinger eller vinaigretter med Kikkomans sojasaucer eller en af vores specialsaucer som for eksempel Ponzu citrus, Ponzu appelsin eller Ponzu chili. Nyd dine sommersalater med Kikkomans saucer!

se mere

Gå på opdagelse i vores mange BBQ-opskriftsvideoer og få inspiration til din næste grillaften!

De kaloriefattige saucer fra Kikkoman passer perfekt til grillmad. Prøv for eksempel at erstatte ketchup med vores Kikkoman-saucer som dip til dine grillede lækkerier. Du kan også marinere såvel kød og fisk som grøntsager og co. med vores sojasaucer. I vores opskriftsvideoer viser vi, hvor nemt det er at fremtrylle lækre og spændende BBQ-smagsoplevelser!

se mere