Del på Google+:

Fermentering – den nye madtrend

I gamle dage syltede man for at konservere frugt og grøntsager, som kun kunne fås på visse årstider, men i dag ved vi, at fermenterede fødevarer har meget mere at byde på. Prøv selv – du vil hurtigt få smag på den nye hotte madtrend!

se mere

Hjemmelavet japansk sushi

Kunne det ikke være sjovt at invitere vennerne over på sushi i den mørke vintertid? Eller vil du gerne forkæle familien med sushi i juledagene? I vores instruktionsvideoer viser vi, hvordan du selv kan lave nigiri-sushi, makiruller osv. – og I kan selvfølgelig også hygge jer med at lave dem sammen. Med Kikkoman sojasauce, naturligvis!

se mere

Mexico med et asiatisk twist

Kikkoman naturligt brygget sojasauce har vundet indpas i næsten alle verdens lande, hvor det bruges i det lokale køkken til at give traditionelle retter en ekstra kraftig smag. Sojasaucen er en ægte allrounder, der også passer fremragende til det mexicanske køkken. Prøv selv at lave chili, wraps, fajitas, salsa og co. med et pift af Asien!

se mere

Nemme snacks til hjemme

Har du også fået smag for streetfood? Overalt støder man på food trucks og madboder, der frister med saftige burgere, raffinerede wraps, spændende spyd og meget mere – små lækkerier, der giver smagsoplevelser fra den store verden. Gå på opdagelse i vores opskriftssamling, når du har lyst til at blive hjemme og snacke!

se mere

Naturligt brygget økologisk sojasauce

Vidste du, at Kikkoman Soy Sauce også er tilgængelig i økologisk? Kun organiske ingredienser af certificeret kvalitet anvendes i produktionen. Det er mildt aromatisk og smager som fyldig som vores naturligt bryggede sojasauce. Og ligesom alle vores sojasovs: Kikkoman naturligt brygget økologisk sojasauce er ideel til alle slags retter.

se mere