Del på Google+:

Det hawaiianske køkken

Aloha! Det moderne hawaiianske fusionskøkken er en sammensmeltning af madtraditioner fra forskellige kulturer. Indflydelsen fra det japanske køkken er tydelig, for eksempel i form af poke bowls, som nok er øgruppens mest berømte ret. Du kan nemt selv tilberede den hawaiianske nationalret – med vores nye Poke Sauce baseret på sojasauce og sesamolie!

se mere

Asiatiske nudler i lange baner

Det asiatiske køkken byder på et alsidigt udvalg af nudler. Kender du for eksempel soba-, udon- eller ramen-nudler? Og har du hørt om shirataki? Her viser Kikkoman, hvordan især japanerne tilbereder spændende retter med de mange forskellige nudler.

se mere

Sojasauce i desserter

Kan du forestille dig, at søde sager bliver endnu bedre med en lækker fyldig umami-smag? Så prøv at give dine kager, desserter, chokolader og is et ekstra pift med vores naturligt brygget sojasauce! Den understreger på helt særlig vis den søde smag og gør dine desserter til en overraskende og udsøgt smagsoplevelse.

se mere

Mere fisk på menuen

Fisk er ikke bare en god kilde til protein, der er også fordele for hjerte-kar-sundheden, fordi fisk indeholder omega-3 fedtsyrer. Og der er stor variation i smagen. Vores opskrifter med fisk er en fantastisk måde at starte et lykkeligt og sundt 2019!

se mere

Fermentering – den nye madtrend

I gamle dage syltede man for at konservere frugt og grøntsager, som kun kunne fås på visse årstider, men i dag ved vi, at fermenterede fødevarer har meget mere at byde på. Prøv selv – du vil hurtigt få smag på den nye hotte madtrend!

se mere

Hjemmelavet japansk sushi

Kunne det ikke være sjovt at invitere vennerne over på sushi i den mørke vintertid? Eller vil du gerne forkæle familien med sushi i juledagene? I vores instruktionsvideoer viser vi, hvordan du selv kan lave nigiri-sushi, makiruller osv. – og I kan selvfølgelig også hygge jer med at lave dem sammen. Med Kikkoman sojasauce, naturligvis!

se mere

Mexico med et asiatisk twist

Kikkoman naturligt brygget sojasauce har vundet indpas i næsten alle verdens lande, hvor det bruges i det lokale køkken til at give traditionelle retter en ekstra kraftig smag. Sojasaucen er en ægte allrounder, der også passer fremragende til det mexicanske køkken. Prøv selv at lave chili, wraps, fajitas, salsa og co. med et pift af Asien!

se mere

Naturligt brygget økologisk sojasauce

Vidste du, at Kikkoman Soy Sauce også er tilgængelig i økologisk? Kun organiske ingredienser af certificeret kvalitet anvendes i produktionen. Det er mildt aromatisk og smager som fyldig som vores naturligt bryggede sojasauce. Og ligesom alle vores sojasovs: Kikkoman naturligt brygget økologisk sojasauce er ideel til alle slags retter.

se mere