Del på Google+:

Naturligt brygget økologisk sojasauce

Vidste du, at Kikkoman Soy Sauce også er tilgængelig i økologisk? Kun organiske ingredienser af certificeret kvalitet anvendes i produktionen. Det er mildt aromatisk og smager som fyldig som vores naturligt bryggede sojasauce. Og ligesom alle vores sojasovs: Kikkoman naturligt brygget økologisk sojasauce er ideel til alle slags retter.

se mere

Vegetarisk og halal med Kikkoman!

Kikkoman giver lækker smag og masser af afveksling på tallerkenen – for alle! Vores saucer er nemlig også ideelle til krydring af vegetariske retter og samtidig særdeles velegnede til halalmad.

se mere

Sojasauce + citron = Ponzu!

En af de mest populære kryddersaucer i Japan er en lækker blanding af sojasauce og citron: Ponzu! Prøv at dryppe dit grillkød med Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce, eller brug den som dip – den lette og liflige smag er en garanti for en sand smagseksplosion med masser af friske nuancer!

se mere

Sojasauce kan mere, end du tror!

Sojasauce har masser af gode egenskaber. Den kan for eksempel fjerne den typiske lugt, nogle råvarer kan have: De dufter hurtigt lækkert og friskt igen, når du marinerer dem eller drypper dem med lidt sojasauce. Desuden virker sojasauce bakteriehæmmende. Det gør den perfekt til alle, der elsker rosastegt kød, frisk fisk og skaldyr.

se mere

#Kikkoman går på Instagram!

Vi er nu på Instagram, hvor vi deler inspiration, opskrifter og selvfølgelig det japanske køkken. Følg @kikkoman_europe!

Gå til Instagram