Del på Google+:

Julemenuer med umami-pift

Juletiden er et af årets kulinariske højdepunkter. I Kikkomans opskriftsunivers kan du finde inspiration til mange spændende og festlige juleretter. Desuden har vi et godt fif til dig: Du kan give alle juleretter et fuldendt smagsløft og masser af umami med en sjat Kikkoman sojasauce!

se mere

Temaki-fest: Nemt og lækkert – her kan alle rulle sig ud!

Spændende mad, der er lige til at rulle og nyde: Inviter til temaki-fest, stil forskellige lækkerier på bordet, og lad gæsterne lave deres egen temaki-ruller efter smag og behag. Temaki er nemt at forberede og garanterer en hyggelig aften med vennerne og familien. Det er nemlig en stor fornøjelse at lave sine egne temaki-wraps, men det er en endnu større fornøjelse at spise dem. Lad dig inspirere af Kikkomans temaki-opskrifter!

se mere

Kender du shabu shabu?

Oksekød skåret i tynde skiver, kinakål, gulerødder, svampe og forskellige andre grøntsager – det er ingredienserne til den japanske bouillonfondue shabu shabu. Kikkoman viser, hvorfor det er så populært at samles om en fonduegryde til et hyggeligt måltid, og hvilke Kikkoman-saucer der smager allerbedst til japansk fondue.

se mere

Fondue på den nye måde – med sauce fra Kikkoman

Traditionel japansk shabu shabu-fondue – det er både nemt og lækkert! Kikkoman giver dig tre gode opskrifter på, hvordan du give den velkendte europæisk klassiker et spændende japansk touch.

se mere