Del på Google+:

Desserter med sojasauce

Sojasauce er det ideelle supplement til søde desserter. Giv dine gæster en helt unik kulinarisk oplevelse med denne spændende smagskombination: Et par stænk af vores naturligt brygget sojasauce er nok til at give dine kager og øvrige desserter et udsøgt salt-sødt pift.

se mere

Månedens produkt: Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce gør det nemt at tilberede lækre, velkrydrede retter og samtidig tage hensyn til alle gæster – også dem, der ikke kan tåle gluten.

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Månedens produkt: Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Denne sojasauce er det perfekte valg, når du vil reducere indholdet af salt i din madlavning. Den fremhæver smagen i enhver ret med krydret Umami.

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Naturligt brygget sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce passer ikke kun til japanske og asiatiske retter. Takket være den fint krydrede smag er vores naturligt bryggede sojasauce også særdeles velegnet til det internationale køkken, hvad enten der står kød- eller fiskeretter, pasta, salater eller supper på menuen.

Naturligt brygget sojasauce

Autentisk japansk

Gennem flere århundreder har japanerne kultiveret kunsten at gøre de flot anrettede små specialiteter til en stor smagsoplevelse. Vi kalder de japanske tapas for "japas".

se mere

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce gør det dig at tilberede lækre, velkrydrede retter og samtidig tage hensyn til alle gæster – også dem, der ikke kan tåle gluten.

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce