Del på Google+:

Produkt af måneden: Naturligt brygget sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce passer ikke kun til japanske og asiatiske retter. Takket være den fint krydrede smag er vores naturligt bryggede sojasauce også særdeles velegnet til det internationale køkken, hvad enten der står kød- eller fiskeretter, pasta, salater eller supper på menuen.

Naturligt brygget sojasauce

Japansk stil tapas: JAPAS

Ikke kun spaniere tilbyder med deres tapas et stort udvalg af små appetitvækkere. Også i japansk kultur serveres der mad i små portioner og fine skåle - kaldet KAISEKI – og det er ekstremt populært. Tag et kig på vores kokkes ideer og forkæl dine gæster med vores lækre JAPAS.

se mere

Autentisk japansk

Gennem flere århundreder har japanerne kultiveret kunsten at gøre de flot anrettede små specialiteter til en stor smagsoplevelse. Vi kalder de japanske tapas for "japas".

se mere

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Til din madlavning med mindre salt. Denne sojasauce er perfekt til at lave mad med mindre salt. Den fremhæver smagen i enhver ret med krydret umami.

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce gør det dig at tilberede lækre, velkrydrede retter og samtidig tage hensyn til alle gæster – også dem, der ikke kan tåle gluten.

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce