Del på Google+:

Japansk stil tapas: JAPAS

Ikke kun spaniere tilbyder med deres tapas et stort udvalg af små appetitvækkere. Også i japansk kultur serveres der mad i små portioner og fine skåle - kaldet KAISEKI – og det er ekstremt populært. Tag et kig på vores kokkes ideer og forkæl dine gæster med vores lækre JAPAS.

se mere

Månedens produkt: Sesam Sauce

Aromatiske, cremede saucer med ristet sesam er superpopulære i Japan. Kikkoman Sesam Sauce giver maden en helt fantastisk smag – den er perfekt til såvel salat og tofu som til pasta, dampede grøntsager og mange andre retter!

Sesam Sauce

Autentisk japansk

Gennem flere århundreder har japanerne kultiveret kunsten at gøre de flot anrettede små specialiteter til en stor smagsoplevelse. Vi kalder de japanske tapas for "japas".

se mere

"Japas" = japanske tapas

Små kulinariske kreationer i japansk originaludgave eller med inspiration fra det japanske køkken: Vi har samlet et udvalg af opskrifter på lækre japas til dig her.

se mere

Naturligt brygget sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce passer ikke kun til japanske og asiatiske retter. Hvad enten der står kød- eller fiskeretter, pasta, salater eller supper på menuen: Takket være den fint krydrede smag er vores naturligt bryggede sojasauce også særdeles velegnet til det internationale køkken.

Naturligt brygget sojasauce

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Til din madlavning med mindre salt. Denne sojasauce er perfekt til at lave mad med mindre salt. Den fremhæver smagen i enhver ret med krydret umami.

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce gør det dig at tilberede lækre, velkrydrede retter og samtidig tage hensyn til alle gæster – også dem, der ikke kan tåle gluten.

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce