Del på Google+:

Månedens produkt:
Teriyaki marinade

Teriyaki marinade er særdeles velegnet til marinering og krydring af pandestegte retter med både kød og fisk. Marinaden gør råvarerne dejligt møre og giver dem den typiske appetitlige glasering, der er kendetegnende for teriyaki-retter.

Teriyaki marinade

Teriyaki Sauce med Ingefær

Vores Teriyaki Sauce med Ingefær er en velafbalanceret kombination af sojasauce blandet med ingefær – en ægte klassiker med pikant krydret smag. Den er særdeles velegnet til marinering og som basis i pande- og wokretter.

Teriyaki Sauce med Ingefær

Autentisk japansk

Gennem flere århundreder har japanerne kultiveret kunsten at gøre de flot anrettede små specialiteter til en stor smagsoplevelse. Vi kalder de japanske tapas for "japas".

se mere

"Japas" = japanske tapas

Små kulinariske kreationer i japansk originaludgave eller med inspiration fra det japanske køkken: Vi har samlet et udvalg af opskrifter på lækre japas til dig her.

se mere

Naturligt brygget sojasauce

Kikkoman naturligt brygget sojasauce passer ikke kun til japanske og asiatiske retter. Hvad enten der står kød- eller fiskeretter, pasta, salater eller supper på menuen: Takket være den fint krydrede smag er vores naturligt bryggede sojasauce også særdeles velegnet til det internationale køkken.

Naturligt brygget sojasauce

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Til din madlavning med mindre salt. Denne sojasauce er perfekt til at lave mad med mindre salt. Den fremhæver smagen i enhver ret med krydret umami.

Naturligt brygget sojasauce med mindre salt

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Kikkoman naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce gør det dig at tilberede lækre, velkrydrede retter og samtidig tage hensyn til alle gæster – også dem, der ikke kan tåle gluten.

Naturligt brygget Tamari glutenfri sojasauce

Ponzu Citrus Sojasauce

Vores frugtige citrus-sojasauce har mange anvendelsesmuligheder. Den giver dine retter et frisk og aromatisk pift og er særdeles velegnet til eksempelvis carpaccio, grillet steak eller fisk og skaldyr.

Ponzu Citrus Sojasauce