Del på Google+:

Yakitori med torsk

Yakitori med torsk

Ingredienser til 4 personer

  • 500-600 g torskefilet
  • 1½ dl Kikkoman Teriyaki Marinade
  • Salt og peber
  • ½ rødt spidskål
  • 1 rødløg
  • 3 spsk. Kikkoman Sesame Dressing
  • 2 dl mayonnaise
  • Wasabipasta 

Tilberedning

Torsken skæres ud i strimler, sættes på spyd og marineres en time med teriyakimarinade, salt og peber. Fisken grillen ved høj, direkte varme 2 minutter på hver side. Den er færdig, når den begynder at slippe i lamellerne. Fisken pensles løbende med teriyakimarinade.

Snit spidskål og rødløg fint, rør sammen med sesamdressing. Anret spyddene herpå.  Server med mayonnaise rørt med wasabi - sørg for at smage til løbende, så mayonnaisen bliver tilpas stærk.