Del på Google+:

Teriyaki-peberkoteletter med chilismør

Teriyaki-peberkoteletter med chilismør

Ingredienser til 4 personer

  • 12 lammekoteletter (à ca. 60 g)
  • 10 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 4 tsk. mangochutney
  • groftkværnet peber
  • nogle stilke rosmarin og oregano
  • 150 g blødt smør
  • 1 tsk. chiliflager
  • 200 g pluksalat
  • 100 g blandede bønnespirer
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2-3 spsk. hvidvinseddike

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.
Marineringstid: 1 time

Skyl koteletterne, og dup dem tørre. Rør 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade sammen med 2 tsk. mangochutney og lidt peber. Pensl koteletterne hermed, og lad dem trække i marinaden i ca. 1 time. Skyl urterne, fordel dem på koteletterne, og fastgør dem med køkkengarn. Grill koteletterne på en grillbakke i ca. 10 minutter på grillen. Chilismør: Rør smør, chiliflager, lidt peber og 2 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade godt sammen. Salat: Skyl pluksalaten og bønnespirerne. Rør olie, eddike, 2 tsk. mangochutney og resten af Kikkoman Teriyaki marinaden sammen, og smag til med peber. Anret salatingredienserne i en skål eller på tallerkener, og dryp med dressingen. Server salaten og chilismørret til de grillede koteletter. Efter ønske kan du også servere flute lunet på grillen som ekstra tilbehør.