Del på Google+:

Teriyaki kylling med farverig salat

Teriyaki kylling med farverig salat
Teriyaki kylling med farverig salat

Ingredienser til 4 personer

Kylling

  • 4 kyllingebryster med skind
  • 6 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. solsikkeolie

Salat

  • Salatblade, plukket i mindre stykker
  • 1 orange peberfrugt, uden kerner og skåret i tynde skiver
  • 6 radiser, skåret i tynde skiver
  • 8 cherrytomater, halverede
  • ¼ agurk, skåret i tynde skiver

Dressing

  • 2 spsk. risvineddike
  • 2 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. solsikkeolie

 

 

 

Udskriv Hent som pdf Del

Tilberedning

Lav med en skarp kniv nogle snit på tværs af kyllingebrysterne med ca. 1 cm mellemrum. Læg kyllingebrysterne i et fad og hæld Teriyaki marinade over, så kødet er dækket. Dæk fadet med film og lad kødet marinere i køleskabet gerne natten over.

Varm olien i en stor stegepande. Læg kyllingebrysterne på panden med skindsiden nedad og steg ved middel varme i 5 minutter til skindet er brunt. Sænk varmen, vend kødet og hæld marinaden ved. Læg låg på panden og steg i 10 minutter. Tag låget af og steg i yderligere 5 minutter eller til kødet er mørt og saucen har karamelliseret.

Anret salaten på 4 tallerkener. Bland dressingen og hæld den over salaten. Skær kyllingebrysterne i skrå skiver og server sammen med salaten.

Til denne opskrift, er der en video.