Del på Google+:

Stegt andebryst

Ingredienser til 4 personer

Tilbehør:

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Tag skindet af andebrysterne, læg dem i et ovnfast fad, og hæld halvdelen af BBQ-saucen over kødet. Vend andebrysterne, og hæld resten af sovsen over. Lad kødet marinere i 15 minutter.

Varm ovnen op, sæt fadet ind under grillen, og steg andebrysterne i 5 minutter på hver side. Tag fadet ud af ovnen, dæk andebrysterne til med stanniol, og lad dem hvile i 10 minutter.

Skræl ananassen, og skær den i ½ cm tykke skiver, som derefter skæres over i mindre stykker.

Varm ananasstykkerne med 1 spsk. naturligt brygget sojasauce på en stor pande, og tilsæt reven skal af en halv lime og 1 spsk. limesaft. Lad det hele koge i 3 minutter ved stærk varme under konstant omrøring. Tag panden af blusset.

Skær andebrysterne i fine strimler før servering. Anret den varme ris på en tallerken, læg ananasstykkerne ovenpå, dryp med stegeskyen, og anret kødet øverst. Pynt med chiafrø og mynteblade, og server retten straks.