Del på Google+:

Shirataki-salat

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 943 kJ / 225 kcal

  • 2 pakker Shirataki-pasta (à 250 g)
  • salt
  • 100 g broccoli
  • 4 røde og 4 gule daddeltomater
  • 1 lille løg
  • 4 radiser
  • 1 bundt rucola
  • 2-3 stilke koriander
  • 12 sorte oliven uden sten
  • 4 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 spsk. hvid balsamicoeddike
  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. sennep
  • 1/2 tsk. sukker 

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Skyl Shirataki-pastaen under rindende vand, kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt, og lad den koge hurtigt op. Hæld vandet fra, og stil pastaen til afkøling.

Skær broccolien i små buketter, som skylles og blancheres i kogende vand tilsat salt i ca. 3-4 minutter. Hæld derefter vandet fra, og skyl broccolien i koldt vand. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skræl løgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl og rens radiserne, og skær dem i kvarte. Skyl rucolaen og korianderen, og hak korianderen groft.

Skær Shirataki-pastaen i ca. 10 cm lange stykker, og bland broccoli, tomater, løg, radiser, rucola og oliven sammen med pastaen. Bland sojasauce, eddike, olivenolie og sennep sammen, og smag til med sukker. Hæld soja-balsamico-dressingen på, anret salaten på tallerkener, og drys med koriander inden servering.