Del på Google+:

Shirataki-linguini med kulørte stegte grøntsager

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 870 kJ / 208 kcal

  • 2 pakker Shirataki-linguini (à 200 g)
  • salt
  • 5-6 stk. grønne asparges
  • 80 g squash
  • 60 g aubergine
  • 1/2 gul og 1/2 rød peberfrugt
  • 9-10 shiitakesvampe
  • 6 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3-4 spsk. sød hvidvin
  • 3 spsk. honning
  • 4 spsk. olivenolie

 

 

 

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Skyl Shirataki-pastaen under rindende vand, og kom den i en gryde med kogende vand tilsat salt. Lad den koge hurtigt op, hæld vandet fra, og stil pastaen til afkøling. Skræl den nederste tredjedel af de grønne asparges, og blancher dem i kogende vand tilsat salt i 4-5 minutter. Hæld vandet fra, skyl aspargesene i koldt vand, og skær dem i 4-5 cm lange stykker på skrå. Skyl squashen, auberginen og peberfrugterne, og skær enderne af, fjern kernerne osv. Skær det hele i mundrette stykker. Rens shiitakesvampene, og skær dem i skiver.

Rør en marinade af sojasauce, hvidvin og honning. Svits Shirataki-linguinierne i 2 spsk. olie i ca. 1 minut. Tilsæt 2/3 af marinaden, og lad den koge ind. Tag pastaen af panden, og hold den varm.

Varm resten af olien op på den samme pande, og svits grøntsagerne og svampene i ca. 3-4 minutter. Tilsæt resten af marinaden, og lad grøntsagerne glasere på panden. Anret Shirataki-pastaen på tallerkener med de glaserede grøntsager ovenpå. Drys efter ønske med sort peber og reven parmesan inden servering.