Del på Google+:

Laksetern med græskarpasta

Laksetern med græskarpasta

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 3974 kJ / 949 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 50 min.

Skær græskarkødet i tynde skiver, og dryp med 2 spsk. olie og 2 spsk. sojasauce. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en forvarmet ovn ved 220 °C (gasovn: trin 5, varmluftsovn 200 °C) i ca. 15-20 minutter.

Skyl laksefileterne, og dup dem tørre. Skær laksen i tern, dryp med citronsaft, og vend ternene i 2 spsk. sojasauce og Teriyaki marinaden. Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Rist græskarkernerne på en slip let-pande (26 cm diameter), og tag dem af panden.

Varm resten af olien op, og steg lakseternene i olien i ca. 5 minutter, idet de vendes af og til. Tilsæt cremefraiche. Bland det sammen med spaghettien og græskarskiverne, og krydr med limesaft og reven limeskal, peber, timian og merianblade samt resten af sojasaucen.