Del på Google+:

Kalvepiccata med Teriyaki-salsa

Kalvepiccata med Teriyaki-salsa

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1208 kJ / 288 kcal

  • 4 x 120 g kalveryg
  • 3-4 spsk. hvedemel 
  • et drys salt
  • et drys peber
  • 2 friske æg
  • 1 spsk. parmesanost (reven)

 Til Teriyaki-salsaen: 

  • 1-2 bundt koriander (eller evt. bredbladet persille)
  • 1 chili
  • 1 løg
  • 4 tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 spsk sukker

Tilberedning

Tilberedningstid: 45 min.

Til Teriyaki-salsaen: Hak korianderen groft. Skær chilien over på langs, og fjern kernerne. Hak chilien og løget fint. Skær tomaterne over på tværs, og fjern indmaden med en ske. Skær tomaterne i ca. 1 cm store tern. Varm olivenolie i en gryde, og svits chili og løg i olien. Tilsæt tomaterne, og lad dem svitse med. Tilsæt Teriyaki marinade og sukker, og lad saucen koge lidt ind, indtil den har opnået den ønskede smag. Til sidst blandes den hakkede koriander i.

 Bank kalvekødet let fladt i et stykke plastfolie, og krydr kødet med salt og peber. Pisk æg og reven parmesanost sammen i en skål. Vend kødet i hvedemel og derefter i æggemassen. Varm olien op på en pande, og steg kødet på begge sider. Anret det stegte kød på en tallerken med tilbehør efter eget valg, og hæld Teriyaki-salsaen over kødet. Pynt med koriander.

Tip: Som lækkert tilbehør kan du fx servere brasede kartofler eller kartofler, som er kogt og derefter vendt i en pande med smør.