Del på Google+:

Madlavning med mindre salt

Kikkoman har gennem flere årtier undersøgt de sundhedsrelevante egenskaber ved naturligt brygget sojasauce. De seneste undersøgelser har vist, at naturligt brygget sojasauce på verdensplan vil kunne reducere saltindholdet i konventionelle fødevarer med op til 50 %, uden at dette har indflydelse på den smag, forbrugerne ønsker og elsker.

Du kan selv drage fordel af denne sundhedsfremmende egenskab ved ganske enkelt at erstatte salt med sojasauce både til madlavning og på bordet.

Spis sundt med Kikkoman

Du kan mindske dit saltforbrug betydeligt ved at erstatte salt med naturligt brygget sojasauce fra Kikkoman.

De fem grundsmage (salt, sur, bitter, sød og umami) indgår i et samspil med hinanden.

Kikkoman sojasauce indeholder massevis af naturlig umami. Umami understøtter opfattelsen af, hvor meget maden smager af salt. Med Kikkoman sojasauce kan du derfor opleve en rund og fyldig smag uden at bruge salt i madlavningen.

Anvendelsesmuligheder i hjemmet:

  • salatdressinger (op til 50 % mindre  salt2))
  • supper (op til 24 % mindre salt3))
  • panderetter (op til 29 % mindre salt2))

 

 

Anvendelsesmuligheder i industrien:

  • færdige supper (op til 33 % mindre salt3))
  • marineret kød (op til 29 % mindre salt2))
  • saucer (op til 50 % mindre salt2))
  • brød (op til 39 % mindre salt3))
  • skinke, pølse (op til 35 % mindre salt4)